Om oss

Vi i Flisesenter Vestfold har lang erfaring i bransjen og ønsker å være et godt valg som din leverandør innen fliser, tilbehør, baderom mm.

Hos oss finner du et stort og bredt utvalg av fliser i mange stilarter fra anerkjente kvalitetsleverandører i Italia og Spania. Vi har naturligvis alt du måtte trenge av tilbehør til dette av lim, fugemasse, verktøy etc.

Vi er forhandler av baderomsinnredninger og baderomsspeil fra Scala Bad, dusjvegger/dører fra Novellini og armaturer til servant og dusj fra Tapwell.

Som enkeltstående bransjefaghandel mener vi å kunne tilby et større og et mer «up to date» sortiment av fliser enn det flere av kjedene i bransjen tilbyr, da det ofte er prinsippet «det du ser, er det du får» som gjelder.

Vi tilbyr og gir kunden tilgang til hele sortimentet hos alle våre produsenter. Vi har et stort utvalg av flisdesign i butikken, men skulle det være noe spesielt du er ute etter og som du ikke finner utstilt hos oss, så spør oss.

Vi ønsker å være tilgjengelig for kunden, også utenfor ordinære åpningstider. Du er velkommen å gjøre din private avtale i butikken vår utenom åpningstid.

Kontakt oss, så gjør vi en avtale.

Svein Arnesen

Daglig leder/Salg

Direkte nr: 93 03 88 66
svein@flisesentervestfold.no

Aleksander Arnesen

Salg/Innkjøp og Administrasjon 

Direkte nr: 97017725
aleksander@flisesentervestfold.no